Kudris Zveřejněno Neděle v 23:26 Zveřejněno Neděle v 23:26 Recenze nebo spíše mé zkušenosti s tiskárnou od firmy Creality 3D – Ender3. Otestovat tuto tiskárnu mě lákalo už dlouho, tiskárna je všeobecně chválená, dokonce i PrusaSlicer ji má ve svém výběru tiskáren. Tiskárnu jsem objednával z ebay (Německo). Tiskárna dorazila do 3 pracovních dnů, byla velice dobře zabalená. Celkové zpracování tiskárny na mě působí velice dobře a za cenu 4200kč včetně dopravy je dle mého názoru naprosto parádní. Tiskárna je při tisku relativně tichá a rychlá. Testování Endera 3 proběhlo bez jakýkoliv úprav na software a hardware. Parametry tisková plocha – 220x220x250 maximální teplota Bed – 110°C maximální teplota HotEnd – 255°C dodávaná tryska – 0,4mm váha – 8kg zdroj – 24V/15A Sestavení sestavení tiskárny mi zabralo cca 30min veškeré nářadí na sestavení je součástí balení přehledný návod na sestavení Oficiální video návod Test tisku – slicer PrusaSlicer 2.2.0 standardní nastavení předvolené od Pruša 3D testovací model 3DBenchy výška vrstvy 0.2mm (normal) výplň 20% Test tisku – slicer Cura 4.5.0 standardní nastavení předvolené od Cura testovací model 3DBenchy výška vrstvy 0.2 (standard quality) výplň 20% Co si vytisknout? Chránič na kabely – Ender 3 Cable Clips Šuplík na odkládání věcí – Drawer for Ender3 Rovnoměrné chlazení výrobku – Ender 3 Vent Ring Kryt ventilátoru – Creality Ender 3 board fan guard Vylepšení podavače pro materiál TPU – TPU Extruder Závěr Dle mého názoru se jedná o dostačující tiskárnu pro domácí použití. Testoval jsem dva známé slicery, na obou dopadl tisk velice dobře a to pouze s přednastaveným nastavením. Samozřejmě každý model potřebuje malinko doladit, ale není to nic hrozného. Tiskárně se za tuto cenu nedá opravdu nic vytknout, snad jen manuální nastavení heatbedu. Tiskárnu můžete výhodně zakoupit ►ZDE◄ Citovat
Doporučené příspěvky